Mac mini je mala povoljna zvijer koja sve ono što očekuješ od Mac računala krije pod haubom od svega 19,7 četvornih centimetara. Samo spoji svoj zaslon, tipkovnicu i miša i radi čuda.

Malo veliko računalo. S četvrtom generacijom Intel Core procesora, do 50% bržom flash pohranom i do 3 puta bržim bežičnim povezivanjem od svojih prethodnika — Mac mini će tvoje svakodnevne zadatke rješavati kao od šale. Kada tome dodamo grafičke kartice Intel Iris Graphics ili Intel HD Graphics 5000 s do 90% bržom grafikom od prethodne generacije te odlične mogućnosti povezivanja kao što su Thunderbolt 2 i podrška za HDTV, Mac mini postaje savršeno središte tvog računalnog svijeta.

Moćni mališan. S kućištem dobivenim iz jednog komada aluminija, Mac mini odlikuje jedinstvena elegancija karakteristična za cijelu Mac obitelj. A iako je niži od četiri centimetra i lakši od dva kilograma, ovaj mališan radi sve kao veliki. Ali i dalje je energetski najučinkovitije stolno računalo na svijetu — ne samo da ispunjava ENERGY STAR uvjete, već ih i premašuje do sedam puta. S ovako kompaktnim računalom, jedino je pitanje što učiniti s toliko slobodnog mjesta na stolu.

OS X El Capitan. Ljubav na prvi i svaki sljedeći klik. OS X El Capitan donosi mnoštvo korisnih poboljšanja za tvoj Mac. Tu su nove mogućnosti organizacije prostora i upravljanja s više prozora. Još moćniji Spotlight za pretraživanje tvog Maca i šire. Dodatna poboljšanja osnovnih aplikacija kao što su Foto, Safari, Mail i Karte. Posve nova aplikacija Bilješke za bilježenje ideja i drugih sadržaja. I ukupno brža izvedba — od igranja, preko pokretanja aplikacija, do pristupa pošti.

Sjajne ugrađene aplikacije za posao i zabavu.Svaki novi Mac standardno je opremljen aplikacijama Foto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote. Pa tvoja kreativnost i produktivnost mogu doći do izražaja čim ga izvadiš iz kutije. S njim dobivaš i sjajne aplikacije za mailove, surfanje, slanje SMS-ova, FaceTime pozive, pa čak i aplikaciju za pronalaženje novih aplikacija.

Neke značajke, aplikacije i usluge nisu dostupne u svim područjima.

Autorsko pravo © 2016. Apple Inc. Sva prava pridržana.