Moshi StealthCover for iPhone XR

SKU
conf-moshi-stealthcover-for-iphone-xr-mk
Boja
Light Pink %
 

Gdje je na zalihi?

Detalji

Карактеристики:
  • 60-степени заштита за вашиот iPhone.
  • Заштита при пад (MIL-STD0810G, сертифициран од SGS)
  • Магнетниот покрив го задржува телефонот секогаш заштитен.
  • Проверете го времето и известувањата без да го отворите капакот.
  • Безжично полнење компатибилно.

Više informacija

Proizvođač
Moshi
Kompatibilnost - iPhone
iPhone Xʀ
Proizvođač
Moshi
Težina
0.1000
EAN code
4713057255557
Boja
Crna
Tip torbe
Full case
Kompatibilnost - iPhone
iPhone Xʀ
Proizvođač
Moshi
Težina
0.1000
EAN code
4713057255564
Boja
Light Pink
Tip torbe
Full case
Kompatibilnost - iPhone
iPhone Xʀ

Product declaration