Blog

Prečaci na tipkovnici za aplikaciju TV

S aplikacijom TV na Mac uređajima, došle su i neke odlične opcije za gledanje serija i filmova bez potreba za uključivanjem televizora. Sve što želite gledati možete gledati kada sami odlučite, bez hrpe reklama, ali s mogućnošću pauziranja za pravljenje kokica u svakom trenutku.

Saznaj više

Kako izraditi Pametne albume u aplikaciji Foto na Mac uređajima

Vaš Mac uređaj nudi nekoliko „pametnih“ alata, poput Pametnih mapa u Finderu i Pametnih grupa u Kontaktima. Zašto onda ne biste imali i Pametne albume u aplikaciji Foto? Ovaj zanimljiv način grupiranja fotografija u albume može vam osjetno pomoći jer nećete to morati raditi ručno. Sada će sve fotografije koje zadovoljavaju vaše kriterije biti automatski spremljene u isti album.

Saznaj više

Kako spriječiti promjenu svjetline zaslona na iPhoneu

Nekim se korisnicima sviđa što iPhone automatski mijenja svjetlinu zaslona ovisno o okolini, ali vi možda niste ljubitelji te opcije. Možete ručno promijeniti svjetlinu zaslona, ali postoji i opcija koju možete isključiti pa da se nikada više ne brinete o tome.

Saznaj više

Kako postaviti željenu melodiju na iPhoneu

Dok većina korisnika zna kako promijeniti zvuk dolaznog poziva na iPhoneu, mnogo je novih korisnika koji to ne znaju. Dakle, ovaj je članak namijenjen ljudima koji su tek počeli upotrebljavati iPhone i treba im malo pomoći.

Saznaj više

Proizvodi 1 do 12 od 168 ukupno

Stranica