iPhone 6s i 6s Plus – Program zamjene ako se uređaj ne može uključiti

Tvrtka Apple utvrdila je da određeni postotak iPhone 6s i 6s Plus modela ima ugrađenu komponentu s greškom koja može uzrokovati gašenje Vašeg uređaja, nakon čega se iPhone više ne može uključiti.

Modeli s ovom greškom bili su u prodaji od listopada 2018. do kolovoza 2019.

Na temelju serijskog broja uređaja, možete provjeriti kvalificira li se xaš iPhone 6s ili 6s Plus za besplatnu zamjenu klikom na sljedeći link.



Prije dolaska u Servis potrebno je:

Spremiti Vaše podatke. Na web stranici proizvođača možete pronaći upute kako se spremaju podaci. Izrada sigurnosne kopije uređaja nije pokrivena jamstvom i ta se usluga naplaćuje.

Isključite Find My iPhone zaštitu (FMiP). Značajka FMiP mora biti privremeno isključena kako bi Servis mogao provesti dijagnostiku uređaja. Na sljedećem linku možete vidjeti kako isključiti FMiP.

Servisna procedura:

  • Potrebno je da svoj uređaj donesete u Servis kako bi se izvršila dijagnostika i potvrdilo da iPhone 6s ili 6s Plus ima kvar koji omogućuje besplatnu zamjenu.
  • Ako se odlučite poslati svoj uređaj nekom od mnogobrojnih dostavnih službi, molimo vas da svoj iPhone spremite u njegovu originalnu kutiju i obavezno priložite svoje podatke: ime, prezime, adresu, mail, kontakt telefon i kratak opis kvara. Adresa za slanje je:

iSTYLE Servis - City Centar One West, Jankomir 33, 10000 Zagreb

Dodatne informacije:

Tvrtka Apple može ograničiti zamjenu uređaja na zemlju kupovine ili regiju u kojoj je iPhone 6s ili 6s Plus kupljen.

iPhone 6s i 6s Plus moguće je zamijeniti u razdoblju od dvije godine od datuma kupovine istaknutog na računu autoriziranog trgovca, pod uvjetom da ispunjava gore navedene uvjete.

Jamstvo uređaja ne produžuje se u slučaju drugih kvarova.

Ako uređaj ima fizička oštećenja, neovlaštene modifikacije ili su korišteni neoriginalni dijelovi, zamjena neće biti moguća. iSTYLE Servis zadržava pravo naplate dijagnostike u takvim situacijama.

Za dodatne informacije možete nam pisati na servis@istyle.hr