Ispunite Appleov izazov povodom međunarodnog dan joge s ovim aplikacijama

Apple je najavio svoj novi izazov na Apple Watchu, a mi vam donosimo aplikacije uz koje možete zaraditi svoju značku i naljepnice.

Da biste uspješno izvršili izazov, morate vježbati jogu najmanje 15 minuta. Evo nekoliko aplikacija koje će vam u tome pomoći.

Većina ovih aplikacija radi po istom principu: prijavite se, odaberete svoj cilj i birate između nekoliko besplatnih vježbi, uz opciju da nadoplatite pa dobijete pristup većem broju vježbi, izazova i slično. Kada birate idealnu aplikaciju za svoje potrebe, preporučujemo vam da ne mislite samo na broj vježbi, poza i izazova, nego i na to hoće li vas aplikacija dovoljno dobro motivirati da radite. To je osobito važan faktor kada je u pitanju vježbanje joge.

Simply Yoga

Jedna od rijetkih aplikacija koja nudi dosta toga u besplatnom formatu. Možete birati između vježbi dugih 20, 40 i 60 minuta, uz koje dolaze i videa s demonstracijama. Najveći nedostatak su reklame. Ima ih mnogo i mogu vam narušiti vježbanje. Puna verzija donosi preko 30 položaja, prilagođene vježbe i, naravno, nema reklama.

Asana Rebel

Iako se ne radi o pravoj aplikaciji, Asana Rebel donosi vježbe nadahnute jogom, ali s dva glavna cilja: postizanje forme i gubitak kilograma. Sama aplikacija izgleda poput luksuznog časopisa, s mnogo vježbi, popularnih kolekcija (među kojima su i one namijenjene radnicima u uredu koji pate od bolova u leđima). Nama se sviđaju petominutne vježbe, u spektru od HIIT-a do plesa. Ako zbog nečega preporučujemo ovu aplikaciju, onda je to motivacija. Svaki prizor, svaki naziv vježbe i cjelokupan dizajn zbilja vas potiču da uskočite u sportsku odjeću i odradite svoju dnevnu jogu.

Pocket Yoga

Preko 200 prekrasno ilustriranih slika pokazuju točne položaje, uključujući i pravilno disanje. Ako želite saznati više o prednostima i tehnikama različitih poza u jogi, tu je rječnik koji vam može pomoći. Odaberite između 27 vježbi koje su dizajnirali iskusni treneri, od kojih su svi različitih dužina i intenziteta. Možete imati osobnog instruktora joge za cijenu jedne kave na Stradunu.

Down Dog

Ako volite malo začiniti svoju jogu, ovo je aplikacija za vas. Nudi mnoštvo konfiguracija – njih čak 30.000. na početku svakog treninga birate razinu, vrstu vježbi, dužinu te cilj vježbe, dužinu Savasane i postavke ritma, snimki, glazbe i instruktora. Ukratko, Down Dog stvara sasvim novo iskustvo vježbanja joge. Birajte između besplatne verzije, mjesečne/godišnje pretplate ili kupite aplikaciju zauvijek. Nama je ovo favorit!

Yoga Studio

Još jedna aplikacija namijenjena zaposlenim jogijima, koja nudi preko 130 videa i meditacija duljine između 5 i 60 minuta. Možete birati između već osmišljenih treninga ili stvoriti vlastiti. Ako volite biti ažurni i redoviti, možete zabilježiti svaki trening u kalendar. Aplikacija se redovito ažurira, a možete birati između sedmodnevne besplatne verzije, ili mjesečne i godišnje pretplate.

Daily Yoga

Ako sto novi u svijetu joge, a želite biti zdravi, smršavjeti te poraditi na tonusu mišića, ovdje možete odabrati sve te ciljeve i prilagoditi vježbanje njima. Uključeni su i izazovi, poput vježbanja špage i desetodnevnog rada na fleksibilnosti. Većina tih opcija dostupna je samo u Pro verziji, s mjesečnom i godišnjom pretplatom.

Propustili ste današnji izazov? Nemojte biti razočarani. Kupite novi Apple Watch u iSTYLE trgovini i više nikada neće biti zakinuti za osvajanje posebne značke.